torstai 10. tammikuuta 2013

Tavaroiden siirtelyä....

Ihana lahja!

Äitini toi tänään meille ennen minun huoneessani olleen vanhan lipaston, jonka ukkini on joskus itse tehnyt ja isäni sen jälkeen entisöinyt sen vielä mieleisekseni... siitäkin on jo kyllä jotain yli 10 vuotta, joten lipasto on jo siinäkin ajassa ehtinyt " kärsiä ". 
Sain itse aikoinaan valita minkä väriseksi lipasto maalataan ja halusin siitä silloin vihertävän.
Väri on sinällään ihan kaunis, mutta nykyiseen taloomme ja pojan huoneeseen olen ajatellut maalata sen vähän eri sävyiseksi.
Esittelen lipaston ensi postauksessa.
Mutta siis otsikkoon.. tämän lipaston takia jouduin keksimään tuolle yläkuvassa olevalle arkulle paikan jostain muualta kuin pojan huoneesta.
Se päätyikin sitten Singerin vanhalle paikalle olohuoneeseen. Ainakin toistaiseksi.
Sitten täytyikin keksiä mihin tungen tuon singerin... no se löysi paikkansa nyt aulasta.. Vielä vähän hakee paikkojaan nuo tavarat. Ja myöskin mitä kivaa keksis tuohon singerin päälle somistukseksi.
Nyt laitoin tuon vanhan punnuksen ja silitysraudan. Kaikki ovat sitten samassa läjässä vanhat tavarat :)
Kohta tulee myös se ongelma etten voi varmaan pitää mitään koriste- esineitä tuolla korkeudelle koska poika alkaa ylettämään niihin...
Täytyy kai pitää " tavara-lakko " sitten.
Tänään sain myös tuon ihanan alakuvassa olevan servetti/ suodatinpussi- telineen kummitädiltäni tuliaisiksi, tai vähän niinkun tupari-lahjaksi.
Mun mielestä se on aika ihana! :) Ja olinkin juuri etsiskellyt jotakin telinettä, koska en sellaista vielä omistanut.
Sattui siis sopivasti ja sopii meidän keittiöönkin hyvin!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti